Blokhus Klit Camping

Din mentale sundhed er lige udenfor og derfor ligger vi stor vægt på naturoplevelser og friluftsliv.

Hos os er der masser af muligheder for guidede friluftsture og nye kreative og udfordrende aktiviteter tæt ved skov og strand. Der vil være arrangementer med mad over bål og lækre bålbananer eller glaserede æbler med kanelsukker til dessert. 

Derudover tilbyder vi mange andre spændende aktiviteter som er: 

Overnatning i det fri, orienteringsløb, løbeture rundt i terrænet, bær og plante samling, cykelture, badning i vesterhavet, udflugter, stafetter, kreative projekter af naturmaterialer og mindfullness i naturen. 

Blokhus Klit Camping er en stor familie campingplads med aktiviteter og atmosfære. Campingpladsen ligger få kilometer syd for Blokhus på et 12 ha. stort naturområde, 200 m fra Blokhus Klitplantage og kun 2 km. fra en af Danmarks smukkeste strande. Langt de fleste pladser er på 120 m². Store gamle læbælter på pladsen sørger for god læ. Der er masser af udenomsplads og højt til himlen.

Campingpladsen har eget Mini Marked, hvor du kan købe de mest nødvendige dagligvarer, is, slik og drikkevarer. Vi bager rundstykker og kager - husk at bestille.

Vi udlejer hytter i flere forskellige størrelser.

På campingpladsen findes mange aktivitetsmuligheder bl.a. Krolf, BMX-bane, boldbane, bålplads, legeplads med bl.a. 2 hoppepuder, kaniner, fugle, jordegern og geder. Der er køkkenhave og æbletræer, som pladsens gæster er velkomne til at benytte sig af.

Af aktiviteter i området kan vi anbefale Fårup Sommerland, gode muligheder for lystfiskeri, subtropisk badeland hos Blokhus Feriecenter, som gæster på Blokhus Klit Camping har gratis adgang til, Blokhus Golfcenter, samt kunsthåndværkerne i området.  Tag en tur til Blokhus, eller besøg Europas største akvarium og klumpfisken på Nordsøen Ocenarium i Hirtshals, det er en tur værd. Der er heller ikke langt til Aalborg, Hjørring, Frederikshavn eller Skagen.

Ultimate Web