Vandet

En strålende sol, hvide sandstrande og vand så langt øjet rækker, så ved du at du er nået til vesterhavets smukke badestrand. Det er en af grundende til at Blokhus og omegn tiltrækker tusindvis af turister hvert år. Men det er ikke bare vesterhavet der trækker, for omkring og på Blokhus Klit Camping er der et utal af muligheder for at få sig en svalende dukkert i sommervarmen.

Vesterhavet ligger få kliometer fra Blokhus Klit Camping. Kør med bilen direkte ned på stranden ved Blokhus eller Rødhus. Du kan også gå eller cykle ad stien fra pladsen gennem Blokhus Klit plantage og klitterne til stranden. En pragtfuld vandre- eller cykeltur, hvor der kan ses rådyr, ræve og harer på vejen.

Derudover ligger Danmarks største aquapark & sommerland kun 7 km fra Blokhus Klit Camping. Her kan både store og små more sig fra morgen til aften. En fantastisk oplevelse, som man ikke må snyde sig selv for. Besøg også Fårup Sommerlands hjemmeside.

Selv når solen mangler og himmelens sluser åbner sig, er der mulighed for at nyde vandet i en af de to indendørs helårsåbne subtrobiske badelande indenfor en radius af 5 km. Få en herlig vandoplevelse med bl.a. 40m vand rutchebane, vandkanoner, spabad m.m.


 

Ultimate Web